Το Floating Villa βρίσκεται στο παραθαλάσσιο κομμάτι της Αρκαδίας, στο
Αρκαδικό Χωριό

Τοποθεσία Floating Villa

Το Floating Villa διαθέτει όλα τα κομφόρ για κάθε εποχή του χρόνου. Η θέα, οι υπηρεσίες μας, καθώς και οι πολυάριθμες δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο ταξιδιώτης στις ομορφιές της Κυνουρίας και της ευρύτερης Αρκαδίας, καθιστούν το κατάλυμά μας ως τον ιδανικό προορισμό για κάθε περίπτωση.

Βρίσκεται στο Αρκαδικό Χωριό, στο παραθαλάσσιο κομμάτι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία

Πρόκειται για έναν νεοσύστατο οικισμό διακοσίων πενήντα κατοίκων, ο οποίος είναι χτισμένος σε μια μικρή χερσόνησο με το μεράκι και την αγάπη των ντόπιων. Ο οικισμός χτίστηκε κατά τη δεκαετία του 1980, μετά από την ανάγκη των ομογενών Αρκάδων της Αμερικής να επανασυνδεθούν με τον τόπο τους.

Η αγάπη και η αισθητική με τις οποίες το σχέδιο αυτό έγινε πραγματικότητα, καθιστά τον τόπο ως έναν συνδυασμό όλων των στοιχείων, τόσο του αρκαδικού τοπίου, όσο και της αρκαδικής παράδοσης και φιλοξενίας. 

Η γεωγραφική θέση του Floating Villa το καθιστά το καλύτερο κατάλυμα για κάθε επισκέπτη που αναζητά τόσο την ηρεμία της απομόνωσης, όσο και τις μαγευτικές εμπειρίες που μπορούν χαρίσουν οι γύρω περιοχές, μιας και βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από ιστορικές τοποθεσίες, θρησκευτικούς προορισμούς, πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας στις οποίες συμμετέχουν τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι επισκέπτες της περιοχής, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες διοργανώνουν οι σύλλογοι που διαθέτουμε στην περιοχή.

Οι ορεινοί προορισμοί, οι οποίοι απέχουν μια ανάσα από το κατάλυμά μας, εγγυώνται να σας μαγέψουν με την άγρια ομορφιά τους, και αποτελούν τον τέλειο προορισμό για κάθε επισκέπτη ο οποίος αναζητά το μυστήριο και την ονειρική απλότητα της φύσης του καθηλωτικού Πάρνωνα.  Το τοπίο προσφέρεται για απλές εκδρομές μέσα από τα μαγευτικά μονοπάτια του βουνού, αλλά και περιπετειώδεις δραστηριότητες, όπως ορειβασία και αναρρίχηση
Σε κάθε περίπτωση η φυσική ομορφιά του μέρους θα σας ανταμείψει, κάνοντας την επίσκεψή σας αξέχαστη.

Στο χωριό του Αγίου Ανδρέα επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα πιο όμορφο μαγαζί του είδους του, με παραδοσιακά προιόντα, με εκλεκτή κάβα κρασιών και λικέρ, κρατώντας τον συνδυασμό της παράδοσης και της ποιότητας!!!