Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!

Ενιαίος χώρος

Φυσικά οι εξαίρετες σουίτες μας μπορούν να προσφερθούν ως ενιαίος χώρος φιλοξενίας για μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία έως και δώδεκα ατόμων. 

Η άνεση, η πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζουν το συγκρότημα του Floating Villa είναι στη διάθεση σας για να απολαύσετε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Νεφέλη

Κατά την αρχαιότητα η Νεφέλη ήταν η θεά της φιλοξενίας και ήταν η μητέρα του Φρίξου και της Έλλης, συζυγος του βασιλιά Αθάμαντα.

Η φιλοξενία ε όλο της το μεγαλείο, η «Νεφέλη» καταπλήσσει με την ομορφιά της και την άνεση που προσφέρει. Μια εμπειρία πολυτέλειας, ένα αισθητικό ταξίδι και ένας χώρος χαλάρωσης και ζεστασιάς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται κάθε επισκέπτης μας και ταυτόχρονα ακριβώς αυτό το οποίο προσφέρουμε.
Στο πρώτο επίπεδο του ξενώνα μας θα βρείτε τα τρία υπνοδωμάτια. Το κεντρικό δωμάτιο με πρόσβαση στα δύο μπαλκόνια, είναι ο τέλειος χώρος για την πρωινή σας επαφή με την θέα της θάλασσας. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε την μαγεία που προφέρει η τοποθεσία μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις, με υπέρδιπλο κρεβάτι και ξεχωριστό μπάνιο, γιατί η πολυτέλεια είναι για εμάς το στοιχείο το οποίο οφείλει να συνοδεύει την εμπειρία σας.

Στο δεύτερο δωμάτιο διαθέτουμε κουκέτα με ημίδιπλα κρεβάτια και πρόσβαση στον χώρο του μπαλκονιού μας. Στο τρίτο υπνοδωμάτιο θα βρείτε διπλό κρεβάτι με κοινό μπάνιο για τους επισκέπτες των δύο υπνοδωματίων, ενώ θα έχετε φυσικά πρόσβαση στη θέα του ξενώνα μας μέσω του κοινού μπαλκονιού, από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, μπροστά ακριβώς από το μαγευτικό τοπίο του καταλύματός μας. Προχωρώντας στο δεύτερο επίπεδο του ξενώνα μας, η πρακτικότητα, η πολυτέλεια και η απόλαυση συναντώνται. Ανεβαίνοντας τις ξύλινες σκάλες, θα βρείτε το σαλόνι-καθιστικό, το οποίο είναι ενιαίο με την κουζίνα, συνδυάζοντας την πολυτέλεια του χώρου, την απλότητα και τη ζεστασιά των προσωπικών υπηρεσιών, την αισθητική απόλαυση της μοναδικής θέας που προσφέρεται, αλλά και τη λειτουργικότητα όλων μας των χώρων. Μετά από το πρωινό σας στο μπαλκόνι μας, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε από κοντά την μαγευτική παραλία και την άγρια γοητεία των πλαγιών των βουνών της περιοχής μας.

Λευκοθέα

Κατά την αρχαιότητα η Λευκοθέα ή Ινώ, ήταν η θεά του αφρού και των κυμάτων και η δεύτερη σύζυγος του βασιλιά Αθάμαντα.

Ο συνδυασμός του αφρού των κυμάτων και της αρμονίας είναι η τέλεια φιγούρα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας που μπορεί να τιμηθεί από τον ξενώνα μας. Εδώ η φύση συνδέεται με τον άνθρωπο σε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης και εξερεύνησης.
Κατά την είσοδό σας στον ξενώνα, θα βρεθείτε σε έναν πολυχώρο με όλες τις ανέσεις. Διαθέτουμε άνετο μπάνιο για να αναζωογονηθείτε από το ταξίδι σας, τραπεζαρία για τα πλούσια γεύματά σας, πολυτελές μας σαλόνι για να απολαύσετε την αισθητική του χώρου μας, κουζίνα για την προετοιμασία του δικού σας πρωινού, και τέλος ένα υπέρδιπλο κρεβάτι για να αφεθείτε στην μαγεία του τόπου, αλλά και για να απολαύσετε την απέραντη θέα το πρωί.

Στο δεύτερό μας δωμάτιο θα βρείτε δυο υπέρδιπλες κουκέτες με θέα τη θάλασσα, ενώ ο ξενώνας μας διαθέτει κήπο ο οποίος προσφέρει όλες τις ανέσεις, αλλά και την γαλήνη για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, για Barbeque events και για βραδινή χαλάρωση, πίνοντας το ποτό σας, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε την πολυτέλεια, την ηρεμία, ή τον μαγευτικό ήχο της θάλασσας, η οποία βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά.